zimní příprava 2010: Lhota p. L. "B" : TJ Sokol Roudnice "B" 2:3 (0:3)

15.03.2010 18:34

Sestava TJ Sokol Roudnice "B": Žák - Mencák M. (46. Klapka M.), Jarkovský, Novotný, Svatoň A. (46. Kmoníček) - Mrštík D., Švadlenka, Klapka D., Panchártek (46. Melichar) - Mrštík L., Košťál (70. Panchártek)

Branky: Košťál 2, Mrštík D.

První přípravné utkání bylo po hříchu poprvé kdy jsme se v letošním roce sešli v honějším počtu. Příprava byla doposud hlavně díky špatným povětrnostním podmínkám velmi triskní.

Úvod utkání se nám vydařil a velmi brzy jsme si vytvořili několik šancí a ač i domácí se dostali do několika velmi slibných šancí tak mezi střelce se zapisovali pouze naši střelci. Dvakrát se prosadil solidně hrající Košťál a jednou po průniku David Mrštík. Stav 3:0 po poločase byl pro nás velice lichotivý, ale velkou míru na tom nesla i absence brankáře na straně domácích. V bráně sice zaskočil hráč z pole ale bohužel se příliš nevedlo. Po změně stran mohl opět Košťál využít své rychlosti, ale již neyl tak úspěšný jako v prvním poločase. Domácím se podařilo snížit až na stav 2:3, když dvakrát využili zaváhání naší obrany při centrech do malého vápna. V závěru mohl vstřelit branku ještě Panchártek, ale nedokázal obstřelit domácího strážce branky.

Bylo vidět, že hlavním problémem našeho týmu v aktuální době je fyzická nepřipravenost. Jinak souhra a chuť do jarních utkání by tu byla. Velmi pozitivně se prezentoval mladý Jakub Košťál, který ukázal, že v libčanském dorostu nedokázali zatím využít jeho potenciálu. Jedním z nejlepších na hřišti byl další dorostenec Novotný, který našemu béčku pomůže již v jarních kolech.    

Zpět