Zimní příprava - týden II.

28.01.2013 08:00

Zimní příprava - týden druhý

Pondělí – posilovna Lhota pod Libčany: Posilovna ve Lhotě opět nabídla výborné podmínky pro posilování 15 hráčů. Bohužel omezení pro max. 15 hráčů tentokráte bylo nemilosrdné pro dalších 5 zájemců. Příští týden je spinning, kde takto přísná omezení neplatí tak věřme, že zájem bude stejný jako pro posilovnu.

Středa – UHT hřiště SCM Bavlna: Tréninková jednotka zaměřená na hru opět přitáhla cca 20 hráčů, kteří vedle herního tréninku museli skousnout i menší dávku běhání, spíše na protažení. Jediné co vadilo byl velký mráz.

Čtvrtek – Roudnice: Fyzické tréninky zatím táhnou nejméně. Tentokrát byla účast 11 hráčů.

Pátek – sportovní ples: Do fyzické přípravy byl jako každoročně přidán sportovní ples, který nabídl možnost protáhnout tělo i jiným než klasickým způsobem :). Účast fotbalistů byla obdobná jako v předchozích letech a jejich aktivita na parketu byla velmi dobrá.

Neděle – zimní turnaj Chudonice: První utkání zimního turnaje se odehrálo za trvalého mrazu proti velmi kvalitnímu soupeři z Vysoké n.L. Střelecká produktivita obou mužstev byla slušná, ale naše přeci jen o jeden gól lepší. Výhru 4:3 svými brankami zařídili 2x Kmoníček, Koudelka a Vach.

 

V dalším týdnu čeká hráče změna hned v úvodu, kdy posilovnu nahradí spinning a snad počasí nabídne trochu vyšší teploty. Týdenní cyklus zakončíme dalším utkáním v rámci zimní ligy, a to proti Kopidlnu.

Zpět