Zimní příprava - týden I.

23.01.2013 14:20

Zimní příprava -  týden první

Pondělí – posilovna Lhota pod Libčany: S velkým očekáváním jsme se po dlouhé pauze sešli k prvnímu tréninku, který proběhl v krásném prostředí nové posilovny ve Lhotě. Profesionální stroje tak mohli naši hráči odzkoušet a postupně začali tvrdě pracovat v rámci kruhového tréninku. Tréninku se zúčastnilo 14 hráčů A i B týmu.

Středa – UHT hřiště SCM Bavlna: Opět velký posun v oblasti zázemí tréninku. Oproti doposud využívané umělce na ZŠ Štefcova nabízí Bavlna sice srovnatelné podmínky co velikosti hřiště, ale možnost využít kabinu se sprchou kvituje většina hráčů. Na první trénink na umělce se sešlo cca 20 hráčů (A+B),  kteří si během hodinového tréninku v poměrně vysokém tempu zahráli fotbálek.

Čtvrtek – Roudnice: Rychle nastupující ochlazení vedlo i k ochlazení zájmu o trénování mezi hráči a tak jich do areálu roudnického fotbalu zavítalo podstatně méně než na první dva tréninky.

 

V dalším týdnu nás čeká týdenní cyklus ve stejné struktuře doplněný o páteční sportovní ples :)))) a nedělní první utkání v rámci zimní ligy v Chudonicích.

Zpět