ZL Chudonice 2012: TJ Sokol Roudnice : Lázně Bělohrad 4:3 (2:1)

31.01.2012 15:31

Branky: Hanousek 2, Kmoníček, Vítek

Sestava TJ Sokol Roudnice: Žák (46.Zasadil) – Mikan (46. Vlnas), Samšeňák, Krejcar Jakub (46. Koudelka) – Koblížek (70. Krejcar Jakub), Hůlka, Vítek, Slezák, Vlasák (65. Mikan) – Bednář (46. Kmoníček), Hanousek (65. Bednář)

Do zápasu vstoupili naši hráči aktivně a záhy si dokázali vytvořit několik gólových příležitostí. Ty však bohužel dlouho byly bez kýženého gólového efektu. Až několikátou vypracovanou příležitost dokázal přetavit v úvodní gól Hanousek. O chvilku později však bylo skóre srovnané po penaltě za zákrok Mikana. Střelecká produktivita Hanouska ale do poločasu znamenala naše opětovné vedení. Do druhé půle udělal trenér Koudelka několik změn v sestavě a na hře to zpočátku bylo znát. Soupeř toho navíc dokázal využít i gólově a 2 brankami dokázal skóre otočit na 2:3. Navíc nás v v následných minutách uchránil dvakrát brankář Zasadil od dalších branek v naší síti. Naše ofenzivní činnost příliš za soupeřem nezaostávala, ale bohužel horší to bylo s produktivitou. Několik velmi dobrých šancí, které si naši hráči dokázali během druhé půle připravit končili nevyužity. To co se nedařilo celý druhý poločas přišlo až v jeho závěru, kdy se nám povedl podobný obrat jako soupeři a dvěma brankami Koníčka a Vítka jsme strhli vítězství na svou stranu.

Vladislav Koudelka ml. – trenér TJ Sokol Roudnice: „Byl to náš první zápas a jasně ukázal na problém, který nás trápí dlouhodobě. V ofenzivní činnosti to jakž takž jde, až na produktivitu zakončení. V defenzivě nám to ale stále skřípe. Nejde však o problém pouze obranné řady, ale defenzivní činnosti celého týmu. Máme tedy do dalších zápasu na čem pracovat. Příští utkání hrajeme v neděli 5.2. od 15:15 hod. se sousedními Libčanami.“

Zpět