Změny v týmu

19.03.2013 17:28

Rekapitulace změn v A týmu před jarní částí soutěže

Odchody:Třešňák Radek, Slezák Lukáš, Jiroutek Tomáš, Dvořáček Jiří, Samšeňák Jan a Kotland Michael (všichni ukončili hostování)

Příchody: Koblížek Jan (hostování z SK Libčany), Židík Jiří (hostování z TJ Jiskra Česká Skalice) a Vach Jakub (hostování z TJ Sokol Lhota p.L.)

Tým sice zaznamenal více odchodů než příchodů, ale vzhledem k tomu, že Jirka Dvořáček a Michael Kotland doplnili tým až v průběhu podzimu po zraněních Bednáře a Tomka, představuje aktuální posílení o tři hráče včetně uzdravení obou výše zmiňovaných opor doufejme dostatečnou náhradu v porovnání s podzimem. K týmu přicházejí zkušení hráči z vyšší soutěže, kteří by měli do týmu přinést požadovanou kvalitu. Zimní příprava proběhla v dobrém tempu, ale nevyzpytatelné počasí někdy zapříčinilo zrušení či významné omezení tréninku. Herní praxe se tak udržovala hlavně díky zimní lize v Chudonicích. Menší zdravotní problémy se sice v posledních fázích přípravy objevili u Mikana, Vacha, Tomka či Kmoníčka, ale věřme že to nebude nic vážného a budou pro jarní část soutěže plně k dispozici. Po delším marodění se k týmu opět připojil Petr Pajgrt. K dispozici bude mít trenér Koudelka i hráče B týmu, kde hlavně Míra Šiška si během zimní přípravy začal říkat o větší šanci v krajské soutěži. Realizační tým se pro jarní část nemění, trenérem zůstává Vladislav Koudelka, asistentem Zdeněk Mikan a vedoucím mužstva Pavel Švadlenka.

 

Zpět