Zpráva o dalších činnostech TJ Sokol Roudnice

08.03.2009 09:55

       Naší první akcí pořádanou v novém roce,  byl již tradiční Sportovní ples, který se uskutečníil v pátek 13. února v Hospodě „U Formana“. Ples se podle většiny názorů vydařil. Účast byla hojná. Zajímavým zpestřením byla prezentace promítaná na plátno i půlnoční vyhlášení královny a krále plesu.

Další akcí bude Valná hromada našeho klubu, která se uskuteční 29.3. od 15.hodin v Hospodě „U Formana“. Srdečně zveme všechny, kteří se zajímají o sportovní dění v naší obci.

Jako každoročně bychom chtěli i letos uspořádat Sběr starého železa. Uvidíme, jak se situace okolo jeho výkupu bude vyvíjet a o případném termínu sběru budeme včas informovat.

Další tradiční akcí bude 30. dubna Pálení čarodějnic. Jako každoročně nebudou chybět soutěže pro děti , volba nejlepší čarodějnice, opékání párků, ani dětská diskotéka.

Na letošní rok připadají hned dvě kulatá výročí naší Tělovýchovné Jednoty. 90 let od založení Sokola v Roudnici a 30 let od založení fotbalového oddílu. Na letní období proto začínáme připravovat oslavu, kterou bychom si důstojně připomenuli tato významná výročí naší TJ.

                                                           Za TJ SOKOL Roudnice Tomáš Rejl

Zpět